Duncan
Duncan | Voorbewerker/Autospuiter, Hedin Automotive Schadeherstel

Bij Hedin Automotive wordt er echt stilgestaan bij de behoeftes van de werknemers binnen het bedrijf.


Stern ken ik via via. Ik heb gesolliciteerd naar aanleiding van een vacature voor autospuiter. Nu ben ik werkzaam op de schadevestiging als plaatwerker, spuiter, voorbewerker en monteur. Behoorlijk allround dus, maar op dit moment houd ik mij voornamelijk bezig met montage, demontage en voorbewerken. Eigenlijk vind ik alles leuk, maar vooral de afwisseling. De werkzaamheden die ik verricht zijn dan gelukkig ook erg gevarieerd. Dat komt doordat ik op meerdere plekken binnen de werkplaats inzetbaar ben. Ik ben in staat samen te werken en ook alleen kan ik prima functioneren. 

Stern is een transparant bedrijf. Ze staan echt stil bij de behoeftes van de werknemers binnen het bedrijf. Als je iets bespreekbaar maakt, wordt er naar je geluisterd en samen gekeken hoe je het kunt oplossen. Zo zijn er bijvoorbeeld voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ik bevind me in de fase om een start te maken met de opleiding voor autoschadetechnicus. 

Uiteindelijk wil ik doorgroeien naar een functie waarbij ik meer de technische kant van het werk kan verrichten. Vandaar dat ik binnenkort ook start met deze opleiding. 

Lijkt dit jou ook iets?