Mike
Mike | 1e Autotechnicus, Hedin Automotive Mercedes-Benz

Ik streef naar een functie als Voorman waarbij ik een aantal monteurs onder mij heb die ik aanstuur


Ik ben oorspronkelijk gestart bij Kroymans. Daar heb ik bij verschillende vestigingen gewerkt. Op een gegeven moment kwam ik terecht bij de SAAB-dealer, naast het Stern pand. Zo’n negen jaar geleden hebben we met een kleine groep medewerkers de overstap gemaakt naar Stern. In de tijd dat ik hier werk heb ik vooral bij verschillende vestigingen van Stern gewerkt. Zo was ik bij SternPoint werkplaats-chef en werkte ik bijvoorbeeld ook nog bij Jager Auto als 1e Autotechnicus. Nu ben ik werkzaam als 1e Autotechnicus (+APK). Ik repareer auto’s, doe het onderhoud en voor diagnoses uit.    

Zoals je merkt is het een groot bedrijf. Hoewel werken voor een klein bedrijf ook zijn charme heeft, ben ik heel blij dat ik bij Stern werkzaam ben. Ik werk samen met meer collega’s en er heerst een goede sfeer. Ook zijn de doorgroeimogelijkheden op de plek waar ik nu zit goed. Hier kan ik mij op de werkvloer beter ontwikkelen. Ik ben nu vooral bezig met onderhoud, maar ik zou me wat meer willen bezighouden met de echte probleemgevallen. Dit zou mijn werk nog uitdagender maken. Hiervoor worden er opleidingsmogelijkheden aangeboden en ik volg momenteel de opleidingen: ST (Service Techniek), RT (Reparatie Techniek) en DT (Diagnose Techniek). Aangezien ik nog niet heel lang bij Stern zit moet ik nog wel even geduld hebben, maar uiteindelijk wil ik groeien naar een leidinggevende positie.

Ik streef naar een functie als Voorman waarbij ik een aantal monteurs onder mij heb die ik aanstuur, en ook het begeleiden van leerlingen.  

Lijkt dit jou ook iets?