Hedin Automotive Car Services

Naast merkerkend schadeherstel houdt Hedin Automotive Car Services zich ook bezig met het inrichten van bedrijfswagens en het bestickeren van auto’s en bedrijfswagens.

Bekijk onze vacatures
Hedin Automotive Car Services

Bedrijfswageninrichting

Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting verzorgt al meer dan 40 jaar allerlei standaard bedrijfswageninrichtingen met handige opbergoplossingen en vloerlades of unieke maatwerkoplossingen. Naast onze hoofdvestiging in Wateringen kun je voor laten inrichten van jouw bedrijfswagen ook terecht bij de Hedin Automotive Schadeherstel vestigingen in Groningen, Bemmel en Nijkerk.

Belettering

Bij Belettering verzorgen wij alles wat te maken heeft met autobestickering, car wrapping en voertuigreclame. Wij ontwerpen alles precies naar wens en plakken deze ontwerpen professioneel op ieder voertuig. Van personenauto’s en bestelbussen tot trucks en aanhangwagens.

Schadeherstel

Hedin Automotive is merk-erkend dealer en gecertificeerd schadeherstelbedrijf voor maar liefst 25 automerken. Dit houdt bijvoorbeeld in dat onze medewerkers opleidingen volgen bij autofabrikanten en hier certificaten voor behalen. Op deze manier verzekeren wij je van juist herstel volgens de fabrieksspecificaties en -eisen. Met meer dan 10 schadeherstel-vestigingen door heel Nederland is er altijd een Hedin Automotive-vestiging dichtbij.

Hoe het is om te werken bij Hedin Automotive Car Services

Bij Hedin Automotive Schadeherstel werk je aan merk-erkend autoschadeherstel van diverse merken personenauto’s en bedrijfswagens. Naast schadeherstel houdt Hedin Automotive Car Services zich ook bezig met opbouw en inrichting van bedrijfswagens en autobelettering. Binnen Hedin Automotive Car Services heerst een informele werksfeer, er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.