Werken bij Hedin Automotive

Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen?

Werken bij Hedin Automotive

 

Autohart van Nederland

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Een auto met veel pk’s waar je jaren van hebt gedroomd? Een compacte elektrische auto met de laatste technologie of juist een grote ruige terreinwagen? Hedin Automotive heeft al 30 jaar een grote passie voor auto’s. Alle auto’s. Groot of klein, personen- of bedrijfsauto’s, langzaam of snel, nieuw of gebruikt, fossiel of elektrisch.

Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. En dat voel je. Zo gaan we altijd een stapje verder en zetten we met onze service en diensten de standaard voor alle autobedrijven in Nederland. Kom ook bij ons werken!

Volg je hart. Welkom bij Autohart van Nederland. 

 

Autotechnicus

Werken aan de mooiste merken

Ben jij automonteur of wil je dat graag worden? Wij zijn altijd op zoek naar technisch talent. Pak je kans als autotechnicus bij Hedin Automotive!

Bekijk het verhaal

Medewerker klantcontact

Het hart van Hedin Automotive

Help je graag mensen? Kun je goed plannen? Wij zijn op zoek naar collega’s op ons Customer Service Center. Ontdek jouw kansen bij Hedin Automotive!

Bekijk het verhaal

Autoschadehersteller

Puur vakmanschap

Ben jij in staat om autoschades tot in detail te herstellen? Wij zijn op zoek naar mensen met een passie voor auto’s. Pak je kans als schadehersteller bij Hedin Automotive!

Bekijk het verhaal

Service adviseur

Het gezicht van de werkplaats

Ben jij een echte regelaar en kun je goed met mensen omgaan? Wij zijn op zoek naar collega’s die graag mensen helpen met het onderhoud en reparaties aan hun auto. Pak je kans als service adviseur bij Hedin Automotive!

Bekijk het verhaal

Verkoopadviseur

Hart voor het autovak

Heb jij een passie voor auto’s en wil je graag werken met mooie merken? Wij zijn op zoek naar mensen met een hart voor het autovak. Pak je kans als verkoopadviseur bij Hedin Automotive!

Bekijk het verhaal